handig-he.nl

Voor onderwijs begeleiding en creatieve workshops

Handig hè op school

Ik bied scholen zowel organisatorische als uitvoerende creatieve ondersteuning rondom projecten en bij reguliere lessen. Het op maat maken van een creatieve werkles als aanvulling op thema’s binnen een klas of schoolbreed is wat ik kan bieden. Desgewenst assisteer ik daarbij de leerkracht. Ik geef creatieve lessen ook zelfstandig. Tevens maak ik creatieve jaarplannen rondom thema's. Ik zet mijn organisatorische vaardigheden en creatief denkvermogen in om tot een uitstekend resultaat te komen.

Dit alles zorgt voor tijdwinst door het uit handen nemen van het extra werk waar de leerkracht geen tijd voor heeft. Door mijn begeleiding wordt lesmateriaal ook beter ondersteund en krijgen leerlingen op een andere manier de leerstof aangeboden.

Een reactie van een leerkracht;
Tijdens de voorbereidingen voor de kerstmarkt in groep 7/8 heeft Esther ons erg goed geholpen.
De kinderen hadden bedacht om  zelfgemaakte producten te gaan verkopen, maar wisten niet goed hoe en wat. Esther heeft ons hierbij begeleid. Ze kwam met creatieve ideeën, zodat we met weinig materiaalkosten leuke dingen konden maken. Ze nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen en had organisatorisch ook een aantal handigheidjes zodat iedereen in de klas effectief bezig was. De kinderen waren super enthousiast en het resultaat was geweldig. Ik weet Esther de volgende keer ook weer te vinden!

Eunice Havenaar